Франчайзі в Івано-Франківську
В цьому циклі статей розповідаємо про власників франшизи "Супкультура" в різних містах.
Наразі про Івано-Франківськ.
Давайте познайомимось з дівчиною, яка принесла в це місто таке різноманіття смаків. Звати її Tanya Zaharchuk. І знаєте чим Франківська "Супкультура" є незвичайною?
По-перше Тані 20 ріків, вона студентка 3-го курсу в ІФНТУНГ. І це наймолодший франчайзі "Супкультури".
По-друге всі інші "Супкультури" знаходяться у містах-мільйонниках, а у Франківську населення складає тільки більше двохсот тисяч ????
Ще одною особливістю є те, що наразі тільки тут робитимуть їстівні стакани європейського формату. І це буде єдина в цілодобова супова точка в мережі ????
Трохи розкажемо вам передісторію - як це було. Не так давно, в Києві, Тетяну познайомив із здоровою вуличною їжею, її хороший друг Клім, до якого дівчина завітала в гості.
"Моїм першим супом - був гарбузевий, і скажу вам чесно - це любов з першого присмаку! Мені содобалося все - суп????, стаканчик ????, подача, привітний персонал ????, натуральність, безвідходність ♻️, ну все-все. І тоді я одразу зрозуміла, що хочу щоб такий заклад був у моєму місті, і відкрити його маю саме я! Це бізнес для душі, з великою місією????!», – згадує дівчина.
Найважчим, у досягненні даної мети було фінансове питання ????. Дівчина довго шукала шляхи фінансування. І коли руки вже опускалися, на допомогу прийшли рідні.
"Моя мама давно мріяла про квартиру. Але побачивши моє прагнення, вона надала перевагу здійсненню моєї мрії. Я надзвичайно дякую їй за підтримку, не тільки фінансову, звичайно ж."
І от, заручившись підтримкою рідних та друзів, Тетяна ????готова втілити в життя свою мрію, тож давайте побажаємо їй успіхів
Заходьте в гості за адресою Шашкевича 7, навпроти пивного клубу «Десятка»!