Франчайзі у Дніпрі
В цьому циклі статей розповідаємо про власників франшизи "Супкультура" в різних містах.
Наразі про Дніпро.
Тімур Годжаєв з Томою Карпенко – не перші власники дніпровської супкультури ????На другий день після відкриття кіоску в самому центрі міста вони прийшли .. куштувати супи, як покупці. Тома не доїла свій стаканчик до кінця, бо ситний. Вони купували сочевичний та сирний суп через день, а за деякий час змінили старих господарів і стали новими власниками дніпровської «Супкультури».
Тома розповідає: «Ми колишні постійні клієнти. Взяли і зробили тепер свої супи ще густішими та ситнішими, нам так більше подобається». Так, у Дніпрі найгустіші в усій Україні супи ????
«Найтяжче було втягнутися. Як робити закупівлі, що таке доставка, чому треба прораховувати собівартість та як спілкуватися з людьми – було багато запитань».
Сьогодні Тімур шукає на них відповіді та щодня обирає на ринку картоплю і сочевицю, а ще кілька років тому, в рідному Луганську займався деталями для тепловозів. Робив вдома смачну фірмову пасту і навіть не думав про бізнес в Дніпрі. Тома працювала у кав'ярні і теж не думала про супи, бо взагалі не їла перші страви.
***
У дніпровській «Супкультурі» своя атмосфера:
Ми: Тімур, чим захоплюєшся взагалі?
Тома: Машинками він захоплюється.
Тімур: я вмію фотографувати, ще звукооператор…
Тома: ага, а ще люблю гучно про себе говорити. Так, Тім?
В цьому кіоску завжди весело. Ще одна його особливість – це турбота, яку постійно відчуваєш. За 10 хвилин Тімур з Томою розповіли клієнтам, що грибний суп без вершків, і він не зашкодить фігурі, подарували дівчині наклейки з супами і пригостили якогось хлопця водою з фірмової супкультурної кружки (така є тільки у Дніпрі).
В кінці робочого дня Тома завжди втомлена, але щаслива: «Це ж наша справа. Ми її любимо! «Супкультура» навчила нас бути більш самостійними та працьовитими. Ти розумієш, що це твоє. Тут ти філонити не можеш… А чим я захоплююся, не скажу. Тільки супами. Навіть свій день народження скоро проведу на маркеті, разом з «Супкультурою»».